Hej, jeg hedder Jimi Holstebro

Jeg kommer fra Fræshaun (Frederikshavn), derfra den underlige dialekt, har to drenge, elsker at se fodbold, løbe i bakker og spille Fortnite. Bor og har kontor og arbejdsplads i Viborg.

Jeg er klassik uddannet billedkunster fra Det Jyske Kunstakademi, har en Master i Kommunikation fra RUC, en diplom i ledelse og er uddannet proceskonsulent.

Jeg har i en årrække arbejdet med ledelses i undervisningsverdenen, hvor jeg har været leder på både private og offentlige institutioner for børn og unge med bl.a. indlæringsvanskeligheder.

Fra 2014 har jeg målrettet arbejdet mod at forfine mine kompetencer ift. den visuelle formidling – jeg har arbejdet meget inden for feltet grafisk facilitering, hvor tegneriet, kommunikation og de to ting sammen er brugt til at skabe større forståelse.

Jeg har altid været fascineret af stregen. Og de sidste mange år har jeg leget meget med den ubrudte streg. Den har været gennemgående på forskellige måder i både store og små formater.

I de mindre formater har det været meget i portrætter og ikoner.

Eller i lidt større format der illustrerer fx. steder – det kan være som her, en byplakat af København i en ubrudt streg.

På den helt store klinge har jeg bragt stregerne i spil på vægge som udsmykning. Udsmykningsopgaver vender jeg tilbage til, men her er et eksempel på en meget stor énstregs tegning lavet for GAME Viborg.

Eller som i eksemplerne her, hvor jeg leger med det jeg kalder Happy Art – mine ubrudte streger med masser af farver (for det meste).

Udover den her plakatbutik laver jeg også bestillingsopgaver – hvilket de fleste billeder her på siden er eksempler på. Om det er et lille portræt, en særudgave af en by, et maleri, et vægmaleri eller en hel udsmykning.

Kig dig endelig lidt omkring her på siden og skulle der være noget du gerne vil se mere af eller er nysgerrig på, så tøv ikke med at række ud på enten tlf. 28119404 eller mail@jimiholstebro.dk

 

Ha’ en dejlig dag

Venlig hilsen

 

Jimi

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få 20% på din næste ordre

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få 20% rabat på din næste ordre

Tak for det😃